Vírusfertőzés és rák kapcsolata (jelige: Tulipán)

Azt szeretném megkérdezni, hogy az epstein baar vírussal történt fertőzést hogyan lehet gyógyítani? Mivel ez is egy daganatképző vírus. Sajnos nekem ilyen fertőzést mutattak ki 2007 nyarán, és sclerosis multiplex-et diagnosztizáltak, mert a jobb szememre nem láttam látóideg-gyulladás miatt.

Az orvosok véleménye ugyan megoszlik az ügyben, hogy ez a vírus okozta-e a betegséget vagy nem. A vizsgálati eredmények egyértelműen megállapították az aktualizált fertőzést. Azóta negyedévente kell járnom ellenőrzésre, és teljesen negatív az eredményem. Az agrártudományi egyetemen végeztem, így én is tanultam a vírusokról, a retro- és daganatkeltő vírusokról is, így tudom, hogy ezek akár 10-15 évig is lappanghatnak egy-egy szervezetben. Természetesen azt is tudom, hogy a vírusok elleni védekezés és főként a gyógyítás a mai tudomány állása szerint nagy kihívást jelent, de bízom abban, hogy a mikrobiológia egyre gyorsabban fejlődő tudományág és egyre hatékonyabb gyógymódokat sikerül kikísérletezni. Ezért írtam a levelem, hogy hátha van olyan új módszer, illetve gyógyszer, mellyel az említett vírus szaporodása megfékezhető.

Kérdése elsősorban az infektológia körébe tartozik, s mivel portálunk daganatos betegségekkel foglalkozik, onkológus szakértőkkel állunk kapcsolatban, meghaladja kapacitásunkat, hogy valamennyi orvosi szakággal kapcsolatos kérdésre kielégítően válaszolhassunk, megértését kérjük.

Kapcsolódó cikkek:
Több rákbetegségért is vírusok a felelősek
Vírusból méhnyakrák: oltás kinek, hol, mennyiért?
Méhnyakrák: a vírusok és a stressz kapcsolata

Top