A Börzsönybe hívnak túrázni a betegtársak

Az egészség visszanyerését és megőrzését is szolgáló aktív mozgást népszerűsítendő a Börzsönybe szervez kirándulást a Gyógyulj Velünk Egyesület 2021. szeptember 16-án.

A Gyógyulj Velünk Egyesület egy korábbi kirándulásán készült fotók

A kirándulók Budapestről Kismarosig vonattal utaznak, onnan az erdei kisvonattal mennek fel Királyrétre. Királyréten sok a látnivaló, a gyönyörű erdei környezetben patakok, tavak, tanösvény és kilátó is található, a látogatóközpontban egy Börzsöny-kiállítást is meg lehet nézni. Délután szintén a kisvonattal jönnek le a hegyről.

Találkozó: 2021. szeptember 16-án 8.45-kor Budapesten, a Nyugati pályaudvar bejáratánál (a vonat 9.07-kor indul). A tervek szerint 15.54-kor érkezik vissza a vonat Budapestre, szintén a Nyugati pályaudvarra.

Akinek szükséges, a vonatjegy megvásárlása egyénileg intézendő. A börzsönyi kisvonat díját az egyesület fizeti a tagok számára. Étkezési lehetőség nem lesz, kérjük, csomagoljanak egész napra elegendő szendvicset, gyümölcsöt, innivalót.

A részvételi szándék szeptember 14-én 9 óráig e-mailben vagy telefonon jelezhető: Tas Márta, info@gyve.hu, 0630 922-7797

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top