Csontáttétes és tüdőáttétes emlőrák

Sógornőm nagyon beteg, mellrákja van, ami csontokon és tüdőn is jelen van már. Sok kemót szedett fel és sugarat is. 4. stádiumban van. 38 éves, jelenleg itthon van, erős fájdalomcsillapítókat kap. Egy glutation port szed és tönkölybúta levet adunk neki. Nagyon fáj a forgója is. Kérdésem, hogy a tönkölybúzafűlé segíthet-e és a glutation por?

Levele alapján sógornője többszörös áttétes emlőrákban szenved. Ebben a helyzetben a daganatellenes kezelések (sugárterápia, kemoterápia, célzott onkológiai gyógyszerek) reális célja nem a teljes gyógyulás elérése, hanem a rosszindulatú daganatos folyamat terjedésének lassítása, a daganatos folyamat minél hosszabb időn át való uralása, hogy a beteg hosszabb életet élhessen meg és a lehető legkevesebb panasszal. Az egyik legfontosabb feladat tehát, ahogyan az Önt is írja, a fájdalomcsillapítás. Ennek mindenképp kielégítőnek kell lennie, ha a beteg kívánja, a szakorvossal vagy háziorvossal egyeztetve növelni kell a dózist vagy váltani kell a fájdalomcsillapítási kombináción.

Az Ön által említett termékek étrendkiegészítők és nem gyógyszerek, azokról semmilyen olyan orvosilag elfogadható tudományos publikációról nem tudunk, amelyek azt bizonyították volna, hogy érdemben képesek pozitívan befolyásolni egy tüdőáttétes és csontáttétes emlőrákos betegség lefolyását.

További kérdések és korábbi válaszok csontáttétes mellrákos betegektől és hozzátartozóiktól

Top