Rákgyógyítás portál híreit az Facebook közösségi oldalon is: szerkesztőségünk nemcsak a www.rakgyogyitas.hu oldal újabb cikkeit osztja meg itt, hanem más oldalaknak azon cikkeit is, amelyek érdekesek lehetnek Olvasóink számára. Amennyiben Ön Facebook felhasználó, csatlakozzon hozzánk, hogy első kézből kapjon információkat és véleményét, tapasztalatait megoszthassa, kérdéseit megvitathassa másokkal is."/>

A Rákgyógyítás Facebook-oldala: hírek és Olvasóink tapasztalai

Több ezren követik a Rákgyógyítás portál híreit az Facebook közösségi oldalon is: szerkesztőségünk nemcsak a www.rakgyogyitas.hu oldal újabb cikkeit osztja meg itt, hanem más oldalaknak azon cikkeit is, amelyek érdekesek lehetnek Olvasóink számára. Amennyiben Ön Facebook felhasználó, csatlakozzon hozzánk, hogy első kézből kapjon információkat és véleményét, tapasztalatait megoszthassa, kérdéseit megvitathassa másokkal is.

A Rákgyógyítás portál minden rendelkezésére álló fórumot igyekszik felhasználni arra, hogy a betegek, a családtagok, illetve valamely daganatos betegség felől információkat keresők minél inkább rátalálhassanak azokra a tudnivalókra, amelyek segítenek az eligazodásban, a panaszok mérséklésében, egy-egy döntés meghozatalában. Ezt célozza az is, hogy rendszeresen közlünk információkat a legnagyobb közösségi portálokon, így a Facebook, az Iwiw, a Netlog, a LinkedIn és a Twitter oldalakon is.

Amennyiben Ön Facebook felhasználó, ide kattintva követheti ezentúl folyamatosan friss információinkat, emellett hozzászólhat cikkeinkhez, eszmecserét folytathat másokkal, akik Önhöz hasonló problémával küzdenek.

Top