„Én és a rák” – alkotói pályázat egykori és mai betegeknek

Egy alkotói pályázat keretében a kiírók azt szeretnék, ha a rákkal szembesült emberek megmutatnák önmagukat, érzéseiket, gondolataikat, tehetségüket, s hogy miként élték meg a betegséget. Prózával, verssel, fotóval, rajzzal, festménnyel vagy bármely más kreatív alkotással is lehet pályázni.

Amint arról Strommer Szilvia, a program koordinátora a Rákgyógyítás.hu portált tájékoztatta, a Magyar Rákellenes Liga által kiírt alkotói pályázatra egyaránt várják a gyógyult betegek jelentkezését, valamint a daganatos betegséggel jelenleg is küzdő, azzal együtt élő sorstársak alkotásait.

Minden kategória első három helyezettje emlék-oklevelet és tárgyjutalmat kap, s alkotásának minél több megjelenési helyszínt igyekeznek biztosítani rendezvényeken és kiadványokban. A pályázatok elbírálását előzsűrizést követően szakmai zsűri végzi.

Egy pályázó több alkotással is pályázhat, a pályaműveket 2015. november 30-ig várják e-mailben az info@rakliga.hu címen, levélben az 1507 Budapest, Pf. 7. címen vagy személyesen a 1123 Budapest, Ráth György u. 6. fsz. 2. szám alatt található irodában. További információt a pályázatról az info@rakliga.hu címen vagy a (061) 225-1621/1622 telefonszámon tudnak adni. A komplett pályázati kiírás ide kattintva PDF formátumban elérhető, letölthető.

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top