Felépült daganatos betegek történeteit várják

Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete és a HáziPatika.com egészségügyi portál sorsokra, életekre, történetekre kíváncsi. Olyanokra, amelyek reményt adhatnak azoknak, akik most szembesülnek a rákbetegség diagnózisával. A reményt adó történeteken keresztül szeretnék a fenyegető betegséggel most szembesülőket, a betegút elején járókat biztatni és elindítani a gyógyulás útján – hiszen van tovább a diagnózis után is.

Találkozott már a daganatos betegségekkel közvetlen környezetében, családjában, netán saját életében? Akkor biztos tudja, érzi, milyen sokat jelenthet ilyenkor a remény és a segítség – még akkor is, ha a várt gyógyulás nem következik be. Ekkor is sokat jelenthet, ha a modern gyógyszereknek köszönhetően eltűnik a fájdalom, enyhülnek a tünetek, emberhez méltó és minőségi életet élhet az, akire lecsapott a daganatos betegség.

A kezdeményezés kiírói rövid történeteket várnak:  azt kérik, hogy 2015. április 23-ig küldjék be az érintettek a legfeljebb 3.000 karakteres írásukat a saját vagy hozzátartozójuk, ismerősük daganatos betegségével kapcsolatban, amelyben a korszerű terápiák segítő szerepéről is írnak. Ha történet az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete és a Házipatika közös zsűrijének döntése alapján a legjobbak közé kerül, a szerző értékes díjakban részesül, valamint a legjobb történeteket bemutatják a HáziPatika.com és a Nők Lapja Egészség magazin oldalain is.

Ide kattintva nyílik meg az oldal, ahol megírhatja történetét.

Top