Igaz mesék gyógyulásokról az érintettektől

A Gyógyulj Velünk Egyesület január 31-i egyesületi napján a Falevelek – Igaz mesék gyógyulásokról, csodákról, barátságról, megújulásról című könyv szerkesztőjével, Fodorné Vince Anna pszichológussal, valamint a kötet szerzőivel is beszélgethetnek a résztvevők. A részvétel ingyenes, annak nem feltétele az egyesületi tagság sem: minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Falevelek - igaz mesék gyógyulásokrólFodorné Vince Anna klinikai szakpszichológus, a Regionális Egészségügyért Alapítvány (REGEA) szakmai vezetője, a kiadvány szerkesztője mesél a könyv keletkezéséről és a céljairól, a megjelenés utáni tapasztalatairól.

Jelen lesznek olyan gyógyuló/gyógyult betegek is, akik megírták a könyvben a saját történetüket, ők is szívesen mesélnek, és válaszolnak az érdeklődő kérdésekre. Az egyesületi napon Psenyeczky-Nagy Klára projektmenedzser bemutatja az alapítvány tevékenységét és életmód táborukat, beszél arról, hogyan segíthet a gyógyulásban egy összetartó közösség. A könyv korlátozott példányszámban elérhető lesz a helyszínen is.

Időpont: 2019. január 31. csütörtök 14:30
Helyszín: Tűzmadár Ház – Budapest, IX. ker. Albert Flórián út 5-7. (Szent László Kórház 1-es pavilon)
További információ: info@gyve.hu, (0630) 922-7797

Nyitókép: regea.hu

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top