Jogi Nyilatkozat

 A Rákgyógyítás.hu internetes lap oldalainak használati feltételei és az oldalak használatának jogi szabályozása

1. A Rákgyógyítás.hu portál oldalain megtalálható tájékoztatók, leírások, esetismertetések kizárólag az ismeretterjesztés célját szolgálják, nem alkalmasak diagnózis felállítására, a kilátásba helyezett vagy éppen zajló terápia bárminemű befolyásolására. Sem az általános tájékoztatók, sem a konkrét olvasói levelekre adott válaszok nem helyettesíthetnek személyes orvosi vizsgálatot, konzultációt, ebből következően az oldalon megjelenő információk felhasználásából, esetleges félreértelmezéséből eredő egészségügyi vagy anyagi kárért a Kiadó nem vállal felelősséget.

2. A Rákgyógyítás.hu portál bizalmasan, az orvosi titoktartási kötelezettséget magára kötelezően elismerve kezeli azokat az adatokat, amelyek az oldal látogatóitól, levélíróitól származnak.

3. A Rákgyógyítás.hu Kiadója oldalain semmiféle, kereskedelmi célokat szolgáló reklámnak nem enged teret.

4. A Rákgyógyítás.hu portál oldalait a Felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani vagy kereskedelmi céllal felhasználni.

5. A webhely logója, grafikája, képe nem másolható és nem továbbítható a Rákgyógyítás.hu Kiadójának előzetes írásbeli engedélye nélkül.

6. Az Rákgyógyítás.hu Kiadója kizárja felelősségét a honlapon található linkekkel kapcsolt honlapok tartalmáért.

Top