Jogi Nyilatkozat

 A Rákgyógyítás.hu internetes lap oldalainak használati feltételei és az oldalak használatának jogi szabályozása. A portál kiadója, az Alapítvány a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért civil szervezet (1121 Budapest, Hangya u. 24/a) az alábbi feltételekkel biztosítja az internetes oldalon megvalósuló tartalomszolgáltatást.

1. A Rákgyógyítás.hu portál oldalain megtalálható tájékoztatók, leírások, esetismertetések kizárólag az ismeretterjesztés célját szolgálják, nem alkalmasak diagnózis felállítására, a kilátásba helyezett vagy éppen zajló terápia bárminemű befolyásolására. Sem az általános tájékoztatók, sem a tematikus cikkek vagy konkrét szakorvosi válaszok, állásfoglalások és vélemények nem helyettesíthetnek személyes orvosi vizsgálatot, konzultációt, ebből következően az oldalon megjelenő információk felhasználásából, esetleges félreértelmezéséből eredő egészségügyi vagy anyagi kárért a Kiadó nem vállal felelősséget. Orvosi diagnózis, leletértelmezés, terápiás vagy rehabilitációs javaslat kizárólag vizsgálat, személyes orvos-beteg kapcsolat révén állítható fel.

2. A Rákgyógyítás.hu Kiadója oldalain kereskedelmi célokat szolgáló reklámnak nem enged teret.

3. A Rákgyógyítás.hu oldalon közzétett tartalmak az ismeretterjesztést szolgálják, így szabadon átvehetők, de kizárólag a Rákgyógyítás.hu, mint forrás megjelölésével és az eredeti cikkre mutató link hivatkozással.

4. A Rákgyógyítás.hu portál oldalait a Felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani vagy kereskedelmi céllal felhasználni.

5. A webhely logója, grafikája, képe nem másolható és nem továbbítható a Rákgyógyítás.hu Kiadójának előzetes írásbeli engedélye nélkül.

6. Az Rákgyógyítás.hu Kiadója kizárja felelősségét a honlapon található linkekkel kapcsolt honlapok tartalmáért.

Top