"/>

Kaput nyitnak a civilek az egészségnek, a rák ellen

Nyitott kapu ” civilek az egészségért címmel rendez egész napos programot négy, a főváros kilencedik kerületében tevékenykedő, daganatos betegekkel foglalkozó civil szervezet. A rendezvényt a kerületben lakók egészségmegőrzésének és a gyógyulni vágyók útkeresésének segítése céljából szervezik, de bárkit szívesen látnak.

Az egész napos rendezvényen többek között egészségjavító mozgásformákról, a pszichológiai segítségnyújtás lehetőségeiről, egészségmegőrző technikákról hallgathatnak előadásokat a résztvevők.

Az ingyenes programon az előadásokon túl egészséges ételek bemutatójával, ételkóstolóval, délután pedig kerekasztal beszélgetéssel várnak mindenkit, akinek a daganatos megbetegedések megelőzése vagy a már kialakult betegség kezelésével kapcsolatban hasznos tanácsokra, információkra van szüksége, hasonló sorsú emberekkel cserélne tapasztalatot vagy az egészséges életmód gyakorlati módszereire kíváncsi.

A Nyitott kapu program „A rák ellen, az emberért, a holnapért!” Alapítvány, az Egészségforrás Alapítvány, az Országos Szövetség a Daganatos és Leukémiás Gyermekekért Egyesület és a Tűzmadár Alapítvány összefogásával jött létre.

A rendezvény időpontja és helyszíne:
2011. október 28. 9.45 – 18.00 óra,
Ráday Galéria és a Ráday Könyvesház
1092 Budapest, Ráday u. 27.

A rendezvény részletes programja letölthető innen.

Kapcsolódó cikkek:
Civilek: sorstárskapcsolatok és érdekképviselet
Túl kevesen ismerik a betegszervezeteket
Rákbetegség: nincs miért szégyenkezni
Rákbetegség: nem elég a testet kezelni

Top