Agydaganat típusa (jelige: Angyalkák)

Édesanyánkat 2007.01.23-án műtötték rosszindulatú agydaganattal, 30 sugárkezelést kapott, jól érezte magát de, 1 év és 3 hónapra rá epilepsziás rohammal visszakerült a kórházba, és lebénult a jobb oldala, amit most gyengén is, de használ és sétálni is tud. 1 hétre rá kiengedték a kórházból és megállapították, hogy elterjedt a daganat. Más szervi problémája nincs, és nem is volt. Nagyon erős, nagyon nagy akarattal rendelkezik.

Azt szeretnénk megtudni, hogy ezen információk alapján milyen fajta daganatról lehet szó, s mik az esélyek?

Az, hogy milyen fajta daganata van az édesanyjának, a kórházi kezelése, egyéb orvosi ellátásai után kapott zárójelentésekből, orvosi dokumentumokból derül ki, s a betegséggel kapcsolatban a kezelőorvos és a háziorvos tud tájékoztatást adni. A levelében közöltek alapján ezt mi nem tudjuk megmondani, hiszen sem a stádiumbesorolást, sem a szövettani eredményeket, sem más kísérő információkat nem ismerünk. Ha rendelkezésére állnak ezek az orvosi információk, azok alapján kapcsolódó cikkünkben számos agydaganat típusról megtalálhatja a legjellemzőbb tudnivalókat.

Tekintettel arra, hogy az orvosi-egészségügyi adatok fontos, úgynevezett érzékeny személyi adatok, azokról a kórházban a beteg legközelebbi hozzátartozója, illetve az kaphat felvilágosítást, akivel kapcsolatban a beteg úgy nyilatkozik, hogy a saját állapotáról fel lehet világosítani.

Kapcsolódó cikkek:
Agytumor: tünetek, felismerés, gyógyulási esélyek
Kemoterápia: gyógyszerek és módszerek
Sugárterpia a tumorok ellen
Sugár- és kemoterápia: a félelmetes kezelések

Korábbi kérdések és válaszok a témában:
Agydaganat kezelése, esélyei
Agydaganat gyógyszere?
Agydaganat: mikorra hat a sugárkezelés?
Rosszindulatú agydaganat
Agydaganat és vízhajtó
Kiújult agydaganat műtéte
Agydaganatok
Agydaganat, kapszulakereső
Agydaganat gyógyszeres kezelése
Rosszindulatú agydaganat
Agytréner a rák ellen?
Agydaganat és munkahely

Top