Antioxidáns, állapotfelmérés (jelige: segítség)

Olvastam a honlapon rengeteg hasznos információt és felkeltette az érdeklődésemet, hiszen én sokáig kerestem a lehetőségét annak, hogyan tudnék segíteni az embereken. Tudom, hogy a csodaszerek veszélyesek lehetnek és sokszor kockázatos a használatuk, mégis nemrégen kapcsolatba kerültem egy olyan amerikai céggel, amely hangsúlyt fektet a megelőzésre is. Országszerte, sőt nemzetközi szinten végzünk méréseket. Szívesen felveszem Önökkel a kapcsolatot, hogyha felkeltette az érdeklődésüket.

Tisztában vagyok vele, hogy orvosok körében nem túl népszerű a természetgyógyászat, de egy működő technológia és egyszeri mérés képet adhat a szervezet állapotáról. Én nem csodaszerről mesélek, hanem egy lehetőségről, mely főleg a megelőzésben játszik nagy szerepet.

A hirdetés- és reklámmentes honlapon egyetlen terméket és eljárást sem népszerűsítünk, magukat az onkológiai terápiákat sem nevesítjük, utóbbit jogszabály is tiltja. Betegek számára a klinikai gyakorlatban nem elérhető, vagy vizsgálati stádiumban lévő eljárásokról, alternatív terápiákról pedig – lévén, hogy azok között a klinikai vizsgálati publikációk hiánya miatt nehéz lenne különbséget tenni vagy határvonalat húzni – egyáltalán nem foglalunk állást és nem közlünk cikket.

Kapcsolódó cikkek:
Alternatív kezelések: miért nem foglalunk állást?
Veszélyesek lehetnek a csodaszerek

Korábbi kérdések és válaszok a témában:
Mellrák és rákellenes gomba
Táplálékkiegészítő a rák ellen
Kérdés a Celladam injekcióról
COD tea
Óriáséletfa tea
Gyógyítás és megelőzés
Táplálékkiegészítők hatása
Nyelőcsőrák és gránátalma
Kérdés a Flavin 7-ről
Kis deuterium-tartalmú víz
Kérdés a Vitanak PX-4-ről
Kérdés a B17-ről
Ki írhatja fel az Avemart?

Top