Emlődaganat-kételyek (jelige: bubuka1)

5×5 cm-es emlődaganatom van. Az első kemotherápián anafylaxiás sokkot kaptam a docetaxeltól. Nos én mondtam, hogy sok gyógyszerre allergiás vagyok. Kaptam is előtte injekciót, de hiába. 20 éve nem szedtem gyógyszert, így az újakra nem tudtuk, hogy mi lesz.

Szóval ilyenkor mi van? Természetgyógyász módszerrel szépen megy lefele a daganat, csak lassú. A kemo ezek szerint nem fog menni. Operálni még nem akarnak, mert a cytológia /bingó/ azaz nem tudják, hogy milyen a daganat, viszont a szurkálásokra lett 5,5 cm-es a 3 cm-ről. Tehát ahányszor orvos nyúl hozzá vagy sokkot kap vagy kétszeresére nő.
Ez van, de vidáman veszem fel. Egy 56 éves nő.

Bár korábbi leveleiből tudható, hogy minden létező követ megmozgat gyógyulása érdekében, ezen a fórumon továbbra sem tanácsolhatunk mást: amennyiben nem bízik kezelőorvosában, másodvéleményért forduljon egy másik onkológiai centrumhoz (a portálunk főoldalán lévő térkép segítségével valamennyi Önhöz közeli onkológia elérhetőségét megtalálhatja). 

Ha a gyógyszeres kezelés valóban kivitelezhetetlen, talán mégis a sebészi kezelés elődlegessége merülhet fel. A jobb eredménnyel kecsegtető terápia meghatározásának felelőségét azonban e-mail útján nem vállalhatjuk fel.

Előzmény: Harc a mellrákkal

Top