Harc a mellrákkal (jelige: toldimama melldaganata)

2 hónapja diagnosztizáltak nálam 3 cm-es melldaganatot. A vér, vizelet, minden egyéb lelet rtg, negatív, áttét nincs. Azonnal műtöttek volna. Nagyon megijedtem és elutaztam Izraelbe. Az interneten találtam meg a doktornőt, aki a saját mellét nem vetette le. Ő megvizsgált és azt mondta a vérvizsgálat után, hogy candida eredetű a daganatom.
No nekiestünk egy tisztítókurának. Ennek 6 hete.

Szóval a daganat C3-as volt, szépen megy lefele.

Magyarországon is találtam egy volt onkológust, aki most természetgyógyász, s hajlandó 4 hetente kontrollálni a gyógyulásom.

Kérdezem: ha nem nézek utána, ma leoperált mellel állnék itthon. Nagyon elszánt voltam, sokat harcoltam a nálam könyveltető orvosokkal, mert azonnal kergettek volna a műtétre. Sok természetgyógyász is azt mondta, azonnal kizárják a működésből, ha lebeszélnek a műtétről.

Ők vártak a repülőtéren és csodálkoznak-csodálkoznak.

Én a teljes gyógyulás után mindenkinek elmondom, hogy világgá kellett szaladnom pl. egy tumor-marker vizsgálatért, és egy olyan orvosért, aki elhitte egy 164 cm 60 kg-os, teljesen egészséges embernek, hogy nem rákos.

Semmi, de semmi sem indokolta az azonnali műtétet, mégis fel kellett ülnöm a Tel-Avivi járatra (alig volt hely, szerencsére nagyon megértően voltak a helyfoglalásnál, mert sírva könyörögtem, mert tumor gyanú az nem piskóta).

Szóval itthon hiába kértem vérvizsgálatot, stb-t semmi, candida mondtam itthon is, erre kinevettek az orvosok.

„Itthon ezt nem lehet” – mondták, és nem gondolták volna, hogy természet-gyógyász humbukokban bízom. Most meg midenki csodát emleget, én meg mesélek és melélek, és csodálkozom mennyibe került is ez a kis kirándulás. Azonkívül nem minden beteg beszél 3 világnyelvet, mert persze az izraeli doktornő angolul, oroszul, és héberül beszélt. Így angolra fordított papírral és persze nyelvtudással kellett érkeznem. A családom mindenben mellettem áll és csodálkoznak, imádkoznak stb.

Persze az ima. Egy könyvelő országos topicot vezetek és nagyon sok embernek ingyen segítettem az elmúlt 20 évben adózási, könyvelési kérdésekben. Amikor kiderült, hogy beteg vagyok a fél ország imádkozott értem, este 9-kor élő imalánc alakult: vallástól függetlenül mindenki imádkozott, az ateisták háromszor mondták el az ABC-t, „isten majd összerakja” címen. Ez is nagyon jól esett és hiszek az emberek szeretetében.

Én sem beszélek le senkit a műtétről csak kérdezem: minden áttétre vonatkozó vizsgálatot Izraelben végeztek el, a vérből megállapították fél óra alatt a candida fertőzöttséget. 300 egység volt, a diétát tartva 3 kg-ot fogytam, s a daganat megy lefele, a candida megy el tőlem, ezt itthon miért nem lehet?

Miért van Jamamoto Intézet, stb, ha csak elő-, utókezelést vállalnak és félnek? Mi ez, lehet, hogy orvos- gyógyszer lobbi, mi ez, mindegy de nekünk betegeknek nem jó.

Továbbra is bizakodva kúrálom magam és várom a teljes gyógyulást, aztán minden nyilvánosságot megragadva elmelélem mi történt, mert tanulságos.

Tehát egészséges életmódot folytató, nem beteg 56 éves nő, aki nem hitte el, hogy rákos, ha az összes egyéb lelete negatív.

Itt tartunk, de a háborúnak még nincs vége, csatákat már nyertem.

Most még 2-3 hónap (mert ami 2-3 év alatt alakul ki, annak 3 hó alatt el is kell múlnia), a természet kicsit lasabban gyógyít, de jobban, mint a kés.

Szerteágazó levelére történő részletes válasz meghaladja ennek a levelező oldalnak a kereteit, de néhány felvetésére reagálnánk.

Amennyiben Önnél biztosan emlőrák diagnózisát állították fel, és szerencsére nem igazolódott távoli áttét, akkor a teljes gyógyulás, illetve a hosszú túlélés esélyét kockáztatja a most elvesztegetett idővel. Mi is csak azt tudjuk mondani, amit az Ön vizsgáló orvosok, az Önnél könyveltető orvosok, illetve az Ön kezelését fel nem vállaló hazai természetgyógyászok. (Amennyiben a szövettani diagnózis kétséges, akkor ismét szövettani anyaghoz kell jutni a diagnózis alátámasztására.)

Hazánkban is lehetőség lett volna az áttétek irányában a kivizsgálásra. Egy tumor marker vizsgálatért sem kell – ahogyan írta – „világgá szaladnia”, mert erre szintén van itthon is lehetőség. Az egy másik kérdés, hogy a normális tumormarker vizsgálati eredmény sem zárja ki azt, hogy az önmagát egészségesnek érző – 56 éves, 164 cm magas, 60 kg-os – nőnek emlőrákja legyen.

Kérjük, azok közül az onkológusok közül, akikkel a betegsége kapcsán találkozott már, beszélje át ismét a betegségét, a diagnózis pontosságát és a kezelési lehetőségeket.

Őszintén kívánjuk, hogy ne csak csatákat nyerjen (ha jól értjük, az orvosokkal, természetgyógyászokkal való küzdelemben), hanem a háborút se veszítse el!

Top