Húgyhólyagrák (jelige: csermarianna)

Édesanyámnak három éve diagnosztizáltak húgyhólyagrákot. Az utolsó eredménye: carcinoma urotheliale invasvum high grade tipusa, mirigyhám irányú differenciálódással. A javaslat: cystectomia.

Azt szeretném tudni, hogy – mivel édesanyám súlyos mentális problémákkal, tüdőasztmával és szívelégtelenséggel is kezelik – milyen esélyei vannak? Szabad-e őt egy ilyen nagy, megterhelő és az életminőségét súlyosan rontó műtétnek kitenni? Lenne-e lehetőség arra, hogy egy Vitanax PX-4 kezelés még az esetleges műtét előtt javulást mutatna az állapotában?

Az édesanyja általános állapotát és kísérőbetegségeit, s az ezzel járó kockázatot egy levelező fórumon nem tudjuk megítélni. A cystectomiával járó életminőség-csökkenés mellett a beavatkozás hosszabb túlélésre ad eséllyt, feltételezve, hogy nincs máshol távoli áttét.

Az Ön által említett készítményel kapcsolatban nincs nagy betegcsoporton végzett tudományos vizsgálat, amely alapján nyilatkozni lehetne, hogy a készítmény alkalmazása hozna-e javulást egy tervezett műtét előtt.

Kapcsolódó cikk:
Húgyhólyagrák

Korábbi kérdések és válaszok a témában:
Táplálékkiegészítők hatása
Kérdés a Vitanax PX-4-ről

Top