Kórházbezárás (jelige: Erzsébet)

Megint ugyanazt kérdezem, mint Erzsébet jeligével már egyszer tettem, az akkor kapott válasz ma már sajnos nem igaz.

Molnár úr bezáratja a Budai MÁV Kórházat. Ott műtöttek kiváló sebészek
2004-ben nem kissejtes ademoc-vel. Állapotom mind a műtétet követően közvetlenül, mind az elmúlt két és fél évben kiváló. Orvosaim, orvosnőim egészen kivételes személyiségek és kiváló orvosok. A következő kontrollvizsgálat február 20-án esedékes, ez még a Budai MÁV-ban, de utána? Hova megyek az orvosaim után, hol fogom őket megkeresni?

Kétségbe vagyok esve. Ez sajnos nem a betegek érdeke, de nem is az ott dolgozóké. Ez borzasztó. Így, íróasztal mellől eldönteni, hogy a kórházakkal mi lesz? A főváros nagyon értékes területén fekszik a kórház.
Talán ezért? Talán már vevő is van rá. Érdekelne.

Portálunk nem foglal állást sem politikai, sem egészségpolitikai kérdésekben. Felvállalt célkitűzésünk szerint a feladatunk az, hogy praktikus, a mindennapokat segítő információkkal szolgáljunk a betegek és hozzátartozóik számára. Ebből következően kérdésével kapcsolatban annak igyekeztünk utánajárni, hogy mi lesz azoknak a betegeknek a kezelésével, akiknek a terápiája megszüntetésre kijelölt intézményben, illetve osztályon zajlik. Ezzel kerestük meg az Egészségügyi Minisztériumot, ám ott egyelőre nem tudtak kérdésünkre válaszolni. Azt az ígéretet kaptuk, hogy amint lesz a kérdésről érdemi információ, azt azonnal közlik portálunkkal. Ettől függetlenül azonban meggyőződésünk, hogy mire az intézmény bezárására sor kerül, az ott dolgozó orvosok meg fogják tudni nevezni azt az ellátóhelyet, ahol a kezelés folytatódhat.

Előzmény

Top