Nógrádi alapítvány, magazin (jelige: kékrózsa)

Van-e arra lehetőség, hogy a Rákgyógyítás kiadvány összes eddig megjelent számát megkapjuk és a jövőben rendszeresen? Szeretnénk Nógrád megyében Pásztón egy olyan helyet létrehozni, ahol az érdeklődök, vagy érintettek minél több információhoz és termékhez hozzájuthassanak, ami segíti gyógyulásukat, életvitelüket.

A Rákbetegség Megelőzéséért és Legyőzéséért Közhasznú Alapítvány 2008-ban lett alapítva. Most új lendülettel és kuratóriummal törekszünk arra, hogy minél hatékonyabban tudjuk vállalt feladatainkat ellátni. Első lépésként napokon belül elkészül az alapítvány weboldala, ami nagymértékben megkönnyíti munkánkat.

A Rákgyógyítás Magazin ingyenesen, megfelelő típusú válaszborítékot küldve megrendelhető postán a kiadótól. Ennek részleteit és pontos menetét, s a címet megtalálja a lapszámok tartalmát ismertető cikkeink utolsó bekezdésében. 2008-ig visszamenőleg nem tudunk minden újságból küldeni már, de amiből tudunk, szívesen küldünk Önöknek, a frissebb lapszámokból akár több példányt is, illetve a jövőben automatikusan megküldjük az új lapszámokat, ha több borítékot mellékelnek. A laprendelés részleteit kérjük tekintsék át korábbi cikkeinkben.

Nagyon fontosnak tartjuk az önszerveződő csoportokat, civil szervezeteket és betegklubokat, kívánjuk, hogy terveiket sikerüljön a sorstársakkal közösen megvalósítaniuk.

Folyamatos információk és tapasztalatcsere lehetősége a Rákgyógyítás Facebook közösségi oldalán.

Kapcsolódó cikkek:
A Rákgyógyítás Magazin legutóbbi lapszáma, benne az előzményekkel
Sorstársakat vár a Gyógyulj Velünk Egyesület
Civilek: sorstárskapcsolatok és érdekképviselet
Sorstársakkal közösen csökkenteni a feszültséget
Túl kevesen ismerik a betegszervezeteket
Két éve születtek újjá a mellrákos táncosok
Erőt ad a bajban a közös küzdelem
Segíthetnek és árthatnak is egymásnak a betegek az osztályokon

Top