Nyelőcsőrák és szerek (jelige: aggódó gyermek)

Édesapámnak a nyelőcső középső harmadán található daganata van. Igyekszünk a lehető legtöbbet megtenni általános jó közérzetének megtartása érdekében. Használja a Forever termékek közül a natur aloe vera gélt, a Pomesteen Power nevű antioxidánst és a Nature Min nevű tablettát. Véleményük szerint segíthet ez immunrendszerének fenntartásában? Általában mi a véleményük a termékek alkalmazásáról?Alkalmazhatók ezek a szerek kemoterápia alatt?

A beteg erőnlétének megőrzésében fontos, hogy megfelelő kalória- és tápanyagtartalmú ételt kapjon, amely kifejezett nyelészavarnál lehet turmixolt étel  és/vagy gyógytápszer is.

Az Ön által felsorolt termékek nem tartoznak az onkológusok által szokásosan használt klasszikus gyógyszerek közé, leginkább táplálékkiegészítő készítményeknek nevezik ezeket.

Legjobb tudomásunk szerint nincsenek e készítményekkel kapcsolatban bizonyító erejű, nagy betegcsoporton értékelt vizsgálati adatok, amelyek megmondanák, hogyan befolyásolja az immunrendszert, s egy adott betegségben (pl. nyelőcsőrákban) szenvedő betegnek mennyire hasznosak.

Top