Petefészekrák 34 éve,P3 citológia (jelige: Csutak)

1978-ban terhességet állapítottak meg nálam, akkor 23 éves voltam. Később kiderült, hogy ciszta, mely a jobb oldali petefészken található. Megműtöttek, kivették a j.o. petefészket és elküldték szövettanra. Kiderült, hogy a ciszta felszínén több helyen rákos elváltozásokat találtak. Erre 5 héten belül eltávolították a b.o.-i petefészket és a méhet is.

Azóta mindez idáig semmiféle onkológiai problémám nem volt, csak az egyéb járulékos dolgok (fóbiák, mentális problémák, csontritkulás). A citológiai vizsgálatokon mindig P2-es eredmény jött ki. A legutóbbinál azonban P3-as. Meg kell jegyeznem, hogy 2007. óta problémák vannak a szexuális életünkkel (teljes hüvelyi szárazság miatt). Hormongyógyszer szedését az onkológus egyenesen megtiltotta számomra.

Jelenleg egy táplálék-kiegészítő szedését írta elő, az ACIDOPHILUS PLUS elnevezésűt, napi 2×1 kapszulát, három hónapon keresztül és utána kontroll. Teljesen megbízom az onkológusomban, több éve járok hozzá, de azért (ha már van ilyen lehetőség), kíváncsi lennék az Ön véleményére is. Még egy kérdésem volna: mi a különbség vagy az azonosság a fent említett táplálék-kiegészítő és a kristálygomba között?

A méhnyak esetleges betegsége nagy valószínűséggel független a több mint 3 évtizeddel ezelőtti petefészek daganattól. A P3-as citológiai miatt onkológusa valószínűleg kontroll citológiai vizsgálatot javasolt.
Magunk részéről, amint arról már többször írtunk, egyetlen étrend-kiegészítőről sem tudunk nyilatkozni. A gyógyszereknél rendelkezésre állnak a publikált orvosi bizonyítékok, a betegek százait, ezreit követve regisztrált hatékonysági mutatók, de az étrend-kiegészítőknél erre nem kötelezi a jogszabály a gyártót, forgalmazót.

Folyamatos információk és tapasztalatcsere lehetősége a Rákgyógyítás Facebook közösségi oldalán.

Kapcsolódó cikkek:
Több rákbetegségért is vírusok a felelősek
Méhnyakrák: hogyan pusztít a HPV? (video)
Méhnyakrák: a vírusok és a stressz kapcsolata
Vírusból méhnyakrák: oltás kinek, hol, mennyiért?

Méhnyakszűrés
Nőket veszélyeztető rákok
Védőoltás a méhnyakrák ellen

Korábbi kérdések és válaszok a témában:
Conisatio után P3 – gyermekvállalás után és előtt
P3 után: mért nem tudják gyógyítani a fertőzésem?
P3, CIN I, LSIL – 2.
P3, CIN I, LSIL

P3 citológia teendők
P3 citológia kontrollja
P3 és HPV, immunrendszer erősítése
P3-P2 váltakozás, konizáció
P3 és biopszia
P3, sil1 rákszűrési eredmény
P3 CINIII, abbahagyott dohányzás
Petefészekciszta és P3
P3, CIN2
P3, LIS
P3-as kismama
P3 és terhesség

P3 és HPV 19 évesen
Méhnyakszűrés eredmény: P3

Top