Sorstárskapcsolat (jelige: Baribarany keresése)

Baribarany jeligés sorstársam szeretném elérni, ha erre van valamilyen lehetőség. Mivel neki is a ritkább fajta daganata van, ezért nagyon szeretnék vele beszélni.

Teljes mértékben megértjük kérését, felvetését, kaptunk már máskor is hasonló megkeresést, ám portálunk nem vállalhat fel betegek közötti közvetítést.

Az e-mail címüket a kérdések mellett feltüntető kérdezőinkről vélelmezzük, azért hagyják meg elérhetőségüket, hogy azon is értesítsük őket a válasz megérkezéséről. Felhatalmazásunk azonban nemcsak arra nem szól, hogy másoknak kiadjuk ezt, ez természetes, de felfogásunk szerint arra sem vonatkozik, hogy bármikor később bármilyen okból kifolyólag mi a betegségükkel összefüggésben megkereshessük Olvasóinkat.

Az e-mail címekről nem vezetünk nyilvántartást. De ha ezt tennénk, akkor sem kereshetnénk meg később a kérdezőinket.

1.) Egyes súlyos állapotú daganatos betegség jellegéből adódóan nem tudhatnánk miként változott meg időközben a kérdezőnk, illetve a családtag élethelyzete, hiszen – miután portálunk 2006-ban indult – több évvel ezelőtti kérdések és válaszok is elérhetők az orvosi rovatban.

2.) Nem tudhatnánk, hogy egy sok idő elteltével való betegség miatti újbóli kapcsolatfelvételi kísérlet nem jutna-e illetéktelen kezekbe (pl. munkahelyváltozás, postaláda átirányítás, stb.) miatt.

Magunk is igyekszünk mindent elkövetni a sorstársközösségek segítéséért, a civil kezdeményezések támogatásáért, mert tapasztalatból tudjuk milyen fontos, és a praktikus tudnivalók mellett erőt és bátorítást adó az, ha sorstársakkal sikerül tapasztalatot cserélni. A fentiek miatt ugyanakkor nem tudjuk kérését teljesíteni, megértését kérjük.

Kapcsolódó cikkek:
Sorstársközösségek: osztoznak bajban és örömben
Civilek: sorstárskapcsolatok és érdekképviselet

Hivatkozott kérdés-válasz:
Dohányzás, kissejtes tüdőrák (jelige: baribarany)

Top