Stomától tartva (jelige: gayboy)

Én egy 30 éves férfi vagyok, biszexuális beállítottsággal, bár még nem volt kapcsolatom ezen a téren. Rendszeresen önkielégítést végzek: mivel hetero kapcsolatban élek, nincs vibrátorom, azt a háztartásban található tárgyakkal helyettesítem. Azt élvezem, ha jó vastag dolgok feszítik szét a gyűrüket, s ha hosszan bent van az adott tárgy.

Ezen dolgok tükrében kérem írják meg, hogy milyen veszélyek fenyegethetnek, mert ijesztgetnek azzal, hogy sztómám lesz, meg ilyenek.

A stoma a bél szándékos műtéti kivezetése abban az esetben, ha a végbelet például végbélrák miatt ki kell irtani vagy egy daganat elzárja a tápcsatornát, s a tumor előtti bélszakaszt kiszájaztatják a hasfalra annak érdekében, hogy biztosítani lehessen a salakanyagok kiürülését a szervezetből.

Az Ön esetében feltételezzük, hogy nem a stomával ijesztgetik, hanem azzal, hogy valamilyen sérülést okoz magának: bereped a végbélnyílás vagy – igen erős behatásra – kilyukad a bél fala. Ezek a szövődmények ugyan ritkák, ám előfordulásukat nem lehet kizárni.

Kapcsolódó cikkek:
Sztóma (stoma): mesterséges nyílás kialakítása
Vastag- és végbélrák
Vastagbélrák: túl sok a halálos áldozat
Vastag- és végbélrák: a tumort veszik célba
Béltükrözés: a gyógyítás alapja a diagnózis
Több időt kellene a wc-n tölteni

Korábbi kérdések és válaszok a témában:
Bajok a visszahelyezett végbéllel
Vastagbéldaganat és stoma: elrontott műtét?
Záróizom ingerület
Vastagbélrák a családban
Vastagbélrák terápiája

Top