Tüdőrák sorstársak (jelige: kissejtes tüdőrák)

Édesanyámnak kissejtes tüdőrákja van. Sajnos sehol sem találtam olyan fórumot, ahol hasonló betegekkel fel lehet venni a kapcsolatot. Nagyon aggódom érte és nagyon érdekelne olyan ember véleménye, aki ebből „kimászott”.

Természetes, hogy aggódik édesanyjáért, és minden lehetőséget próbál megragadni ahhoz, hogy információkhoz jusson. Sajnos mi sem ismerünk olyan fórumot, ahol kifejezetten tüdőrákos betegek cserélnék ki egymással  tapasztalataikat. Ezzel a kórképpel kapcsolatos információt természetesen talál betegségleírásaink között.

Két dolgot tanácsolhatunk: az egyik, hogy valamelyik nagy forgalmú, népszerű fórumrendszerben Ön indít el olyan témát (nyit új topic-ot), amely felkeltheti a sorstársak figyelmét.

A másik: gyakorlatunk szerint a rovatban feltett valamennyi kérdésre a válasz mellett megjelöljük azokat a korábbi kérdéseket, amelyek a témában hangzottak el. Tanulságos lehet ezek átböngészése. Amennyiben van olyan korábbi kérdezőnk, akivel felvenné a kapcsolatot, s ezt megírja nekünk, elküldjük számára/számukra az Ön elérhetőségét.

Kapcsolódó cikkek:
Részletes információk a tüdőrákról
Kemoterápia: módszerek és gyógyszerek

Korábbi kérdések és válaszok a témában:
Kissejtes tüdőrák
Tüdőrákos beteg fájdalmai
Tüdőrák és köpetürítés
Tüdődaganatok 55 évesen
Kissejtes tüdőrák
Tüdőrák kemoterápiája

Top