Kerékpáros felvonulást rendeznek a Limfóma Világnapja alkalmából

A Magyar Rákellenes Liga a Limfóma Világnap alkalmából kerékpáros felvonulásra, valamint ennek sajtóeseményére hívja az érintett betegeket, családtagjaikat, a betegekkel szolidaritást vállaló érdeklődőket.

A szeptember 15-i esemény célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a limfóma betegség tüneteire és a korai felismerés fontosságára. Mivel a limfóma színe a zöld, a résztvevők zöld színű öltözékkel vagy kiegészítőkkel fejezhetik ki az érintettekkel való szolidaritásukat. A fővárosi felvonuláson saját biciklivel, vagy a BKK által biztosított zöld MOL Bubi kerékpárokkal lehet részt venni.

A felvonulást szeptember 15-én 9.30-tól sajtóesemény előzi meg, amelynek helyszíne a fővárosi Dél-pesti Centrumkórház Szent László Kórház – 20 és 22 épület közötti zöld területe (1097 Budapest, Albert Flórián út 5-7.).

A kerékpáros menet 10 órakor indul, a tervezett útvonal: Dél-pesti Centrumkórház Szent László Kórház – Albert Flórián út – Vágóhíd utca – Üllői út – Vámház körút – Szabadság híd – Szent Gellért rakpart – Attila út – Krisztina körút – Magyar Jakobinusok tere – Kék Golyó utca – Országos Onkológiai Intézet főbejárat.

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top