Két keréken a limfómás betegekért

Figyelemfelhívó kerékpározásra invitálnak a nyirokrendszerből kiinduló limfóma daganatok miatt érintett betegekkel való szolidaritás jegyében.

Amint a Magyar Rákellenes Liga felhívásában szerepel, mindenkit várnak, akik küzdenek vagy megküzdöttek ezzel a betegséggel, valamint családtagokat, barátokat és minden jó szándékú érdeklődőt is.

A limfómás betegekért való kiállás jelképe a zöld szalag, ezért a szervezők azt kérik, aki teheti, zöld pólóban teszik meg az utat.

Gyülekező 2021. szeptember 15. szerda 9:30 és 10 óra között, a találkozó pontos helyszínét a regisztrációkor küldik el a résztvevőknek.

Útvonal: Szent László Kórház – Albert Flórián út – Vágóhíd utca – Üllői út – Vámház körút – Szabadság híd – Szent Gellért rakpart – Attila út – Krisztina körút- Magyar Jakobinusok tere – Kék Golyó utca – Országos Onkológiai Intézet. A távolság 8 km, kis emelkedőkkel.

Regisztráció: 061 225-1621, info@rakliga.hu. A szervezők kérik, hogy a regisztrálók jelezzék, hogy saját kerékpárral vesznek-e részt vagy igénylik a MOL Bubi zöld színű kerékpárjának egyikét, amelyeket díjmentesen biztosítanak.

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top