Kilométergyűjtő akció az egészségért – legyen részese!

Gyűjtse Ön is a kilométereket! Hogyan segíthet megkerülni a Földet?

1. Sétáljon, túrázzon, kocogjon, ússzon, kerékpározzon, evezzen, mozogjon minél többet ebben az időszakban!

2. Töltse fel a 45nap.hu honlapra, hogy kivel, mikor, mennyit mozgott! A szeptember 30. – november 14. közötti időszak összesítve is feltölthető, de többször, többféle mozgás is megadható.

3. Rövid üzenetben írja meg, hogy miért jó mozogni. Ha teheti, küldjön fotókat is! (Nem kötelező a fotóküldés, anélkül is érvényes a beküldés.)

Követheti a Facebook.com/10ezerlepes oldalon is, hogy közösen sikerül-e körbekerülnünk a Földet! A fotógaléria pedig itt látható: Facebook.com/egyesulet.gyogyuljvelunk Ossza meg a felhívást, hívjon másokat is!

A mozgással most nemcsak saját, hanem mások egészségét is szolgálja, mert példát és motivációt adhat másoknak is, hogy elinduljanak.

A Magyar Rákellenes Liga és a Gyógyulj Velünk Egyesület a 10 Ezer Lépés Program keretében országos kihívással szeretné mozgásra ösztönözni a prosztatarákkal élő férfiakat és mindazokat, akik fontosnak tartják a rákszűrésekre való felhívást. A rendszeres testmozgás nemcsak a megelőzést segítheti, hanem javíthatja a már daganatos betegséggel élők életkilátásait, életminőségét, enyhítheti a kezelések okozta mellékhatásokat is.

A 2022. november 14-ig tartó „45 nap alatt a Föld körül” kihívással arra biztatunk mindenkit, hogy minden nap legalább 30 percet mozogjon, majd adjon hírt erről, jó példával másokat is ösztönözzön a mozgásra. Az összefogással szeretnénk minél több kilométert összegyűjteni és ezzel képzeletben megkerülni a Földet.

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top