Közösen szembenézni a rákkal

Ötnapos tréninget szerveznek a rákbetegeknek, hogy a résztvevőket megerősítsék a daganatos betegséggel való küzdelemben. A Tűzmadár Alapítvány által meghirdetett táborba elsősorban olyanokat várnak, akik a közelmúltban szembesültek betegségükkel.

Folyamatosan várják a jelentkezőket arra a tréningre, amelyen 5 nap alatt közösséget kovácsolva gyarapítják a betegséggel kapcsolatos ismereteket, segítenek a stressz oldásában, támogatást nyújtanak a betegséggel együttjáró szorongás feldolgozásában. A résztvevők megismerkedhetnek a mozgásban és a mediációban rejlő gyógyító lehetőségekkel, az otthoni energiaszerzés praktikáival. A táborban a foglalkozásokat  onkológus, pszichológus, mozgásterapeuta és dietetikus szakemberek vezetik.

A nagykovácsi Kastély Panzióban rendezendő tábor részvételi díja 10 ezer forint, a szállás, az ellátás és a tanfolyamok további költségeit a Tűzmadár Alapítvány állja. A tervek szerint a következő időpont 2007. szeptember 24-e, egy-egy csoport 10-12 jelentkező esetén indul el.

A táborról és a jelentkezésről további részletek olvashatók a Tűzmadár Alapítvány oldalán, személyes felvilágosítás Rohányszky Magda főszervezőtől kérhető a (06-30) 434-28-52-es telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek:
Kicsorbítható az éle Démoklész kardjának
Rákbetegség: nem elég a testet kezelni

Cimkék

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top