Meghívó: mindennapi feszültségek a betegség árnyékában

A bizonytalanság, mint stresszforrás témakörének kérdéseiről tart ismeretterjesztő előadást a Gyógyulj Velünk Egyesület meghívott pszichológus előadója.

Szikszay Luca

Hogyan lehet kezelni a mindennapokban, a nappalok és éjjelek során a feszültséget, a szorongást? Milyen feszültségcsökkentő praktikákat lehet alkalmazni akkor, amikor a betegség miatti bizonytalanságra rárakódnak olyan – korábban a COVID, most a háború, a gazdasági gondok, akár a közéleti helyzet – miatti bizonytalanságok, amelyek csaknem mindenkiben növelik az alap stressz szintet? Egy ilyen alapjában véve is feszültebb légkörben hogyan lehet kapaszkodókat találni a világban vagy önmagunkban?

A Gyógyulj Velünk Egyesület 2022. március 31-én 14.30 órakor a Szent László Kórház 1-es pavilonjában (1097 Budapest, Albert Flórián út 5–7.) rendezi meg következő szakmai programját, amelyen Szikszay Luca, a Dél-pesti Centrumkórház pszichológusa „Mindennapi feszültségek a betegség árnyékában” címmel tart előadást, amelyet interaktív beszélgetés, kérdés-válasz szekció követ.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

További információk: Tas Márta, (0630) 922-7797.

Top