Működési támogatást nyert a portálunkat kiadó alapítvány

Várólista nemcsak az egészségügyben van, hanem a pályázati források rendszerében is: a portálunkat kiadó Alapítvány a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért most egy ilyen várólistán jutott befutó helyre, így 1 millió forint működési támogatást nyert a Nemzeti Együttműködési Alaptól.

EMET_logo_fekete_feherAz Amberboy Zsolt, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Hazai Programok Igazgatóságának megbízott igazgatója által küldött értesítés szerint a korábban várólistás működési pályázat bekerült a támogatható projektek közé, ezáltal a portálunkat is kiadó Alapítvány a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért 1 millió forint működési támogatást nyert. Logo_NEAA dotációból a 2016. március 31. és 2017. március 30. közötti működési célú kiadások fedezhetők.

Az összeg kizárólag működési kiadásokra fordítható, abból például a könyvelési díjak, a bankköltség, titkársági kiadások, a működéshez kapcsolódó postaköltség Logo_Minisztériumvagy az alapítványt ismertebbé tévő PR-kommunikációs tevékenység fedezhető. Ugyanakkor ezen kiadások egy részének átvállalásával az Alapítványnak nagyobb mozgástere lehet a programjai megvalósításában is.

 

Cimkék

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top