Október 26-án tudjon meg mindent a hasnyálmirigyről!

Sokan szinte nem is tudnak létezéséről mindaddig, amíg baj nincs vele, ha viszont megbetegszik, annak nagyon komoly következményei vannak: ez a hasnyálmirigy.

A Gyógyulj Velünk Egyesület a hasnyálmirigyrák novemberi világnapjához (World Pancreatic Cancer Day: 2017. november 16.) közeledve a hasnyálmirigy daganatos betegségét veszi napirendre következő egyesületi napján. Dr. Lakatos Gábor, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház onkológusa tart előadást tünetekről, diagnózisról, kezelési lehetőségekről, amelyet követően kötetlen keretben válaszol a résztvevők kérdéseire is.

Mint minden egyesületi napon, a részvétel ezúttal is ingyenes, sem egyesületi tagság, sem előzetes regisztráció nem szükséges, a betegszervezet minden érintettet és érdeklődőt nyitottan vár. Az egyesületi nap mindig lehetőség azok számára is a sorstársakkal való kapcsolatfelvételre, akik nem az adott nap témája iránt érdeklődnek, de szeretnének megismerkedni az egyesülettel vagy szeretnének tapasztalatokat cserélni másokkal, akik átmentek daganatos betegségen vagy épp most is küzdenek a kórral.

Helyszín: Tűzmadár Ház (Szent László Kórház 1-es pavilon, 1097 Budapest, Albert Flórián út 5-7.)
Időpont: 2017. október 26. csütörtök, 14.30
További információk: info@gyve.hu, 0630 922-7797

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top