Pályázat Körtvélyes Éva újságírói díjra 2021

Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen Egyesület 2021-ban újra újságírói pályázatot hirdet Körtvélyes Éva újságíró emlékére.

A pályázatokat elbíráló kuratórium a díjat annak a magyar újságírónak vagy bloggernek ítéli oda, aki a 2020. november 1. – 2021. október 31. közötti időszakban a mellrák témájában:

a szűrésről, a diagnosztizálásról, a terápiákról, a betegségről, illetve annak bármely vonatkozásáról, vagy a COVID-19 világjárvány fentiekre való hatásáról olyan cikket, blogot publikál(t), vagy rádiós, televíziós, egyéb online anyagot készít(ett), amely tudományos tényeken alapul és társadalmi hatása és hasznossága következtében nagymértékben hozzájárul a témáról való korrekt és korszerű ismeretanyag széleskörű terjesztéséhez.

A díj összege: nettó 200.000 Forint.

Pályázni a nyomtatott vagy elektronikus sajtóban, online térben, rádióban, televízióban megjelent anyaggal lehet, pályázónként egy darab beküldött anyaggal. A nyomtatott vagy elektronikus sajtóban megjelent cikkek terjedelme 3000 és 8000 karakter közötti, a rádiókban, televíziós műsorokban, online térben közölt anyagok terjedelme maximum 25 perc lehet.

A pályázatok benyújtási határideje: 2021. november 05.

A részletes pályázati kiírás az egyesület weboldalán olvasható.

Top