Prosztatarák: szaktekintélyek visszanézhető előadásai

A „45 nap alatt a Föld körül” mozgásra ösztönző országos kilométergyűjtő program 2022-es online közvetített záróprogramjában a prosztatarák gyógyításában elismert szaktekintélyek is előadásokat tartottak.

A Magyar Rákellenes Liga neves szaktekintélyeket kért fel a betegeket és családjaikat segítő előadásokra. Prof. dr. Tenke Péter, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház urológiai osztályának vezető főorvosa a robotsebészet hazai lehetőségéről, prof. dr. Nyirády Péter, a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika igazgatója az életmód és a mozgás szerepéről, dr. Beöthe Tamás, a Péterfy Sándor Utcai Kórház urológiai osztályának főorvosa a prosztatarák és a férfiszerepek konfliktusáról, a lelki megküzdésről, a panaszok csökkentésének lehetőségeiről beszélt. A 10 Ezer Lépés Programról és a „45 nap alatt a Föld körül” kilométergyűjtésről Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke és Kalotay Gábor, a Gyógyulj Velünk Egyesület elnöke szólt. Alább valamennyi előadás visszanézhető.

Tenke Péter professzor előadása közeli műtéti felvételeket tartalmaz, ezért a Youtube korhatáros videónak minősítette, így csak az életkor igazolása után, a Youtube felületén nézhető meg.

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top