Rákbetegek klubtalálkozója Budapesten

A fővárosi Szent László Kórházban június 16-án a daganatos betegek és hozzátartozóik számára rendezendő klubnapot a Meggyógyulhatsz Egyesület szervezi. Elsősorban a vastagbélrákkal és végbéltumorral küzdő betegeket várják eszmecserére, a sorstársakkal való kötetlen beszélgetésre.

A vastagbéldaganatos és végbélrákos betegeket támogató Meggyógyulhatsz Egyesület rendezvénye a Szent László Kórház dísztermében június 16-án, szombaton 11 órakor kezdődik.

Amint arról a Rákgyógyítás.hu oldalon korábban beszámoltunk, Dobolyi László, a Meggyógyulhatsz Egyesület elnöke a szervezett célkitűzéseit ecsetelve úgy foglalt állást: az egyesület neve azért feltételes módban fogalmazódott, mert az esélyek nagymértékben függnek az emberek betegséghez való hozzáállásától. Azok a betegek, akik beletörődnek, s feladják a küzdelmet, kisebb esélyt adnak maguk számára a gyógyulásra – mondta Dobolyi László, hangsúlyozva: azért küzdenek, hogy minél többen egészségesek maradhassanak, a betegséggel küzdők pedig ne szigetelődjenek el családjukban és a társadalomban.

Kapcsolódó cikkek:
Rákbetegség: nincs miért szégyenkezni
Több időt kellene a wc-n tölteni
Vastag- és végbélszűrés
Vastag- és végbélrák
Vastag- és végbélrák: a tumort veszik célba

Top