Rákellenes Világséta: regisztráljon és induljon el Ön is!

Magyarországon 2024. január 14-én, vasárnap 15-16 óra között a sor, hogy minél többen nekiinduljanak ott, ahol élnek.

Negyedik alkalommal hirdetik meg a Relay for Life-hoz csatlakozva a Rákellenes Világsétát (World Cancer Walk). A sétán mindenki részt vehet, aki együttérzését szeretné kifejezni daganatos beteg hozzátartozójával, ismerősével vagy a rákbetegekkel kapcsolatban illetve támogatni szeretné a rákellenes harcot. A Rákellenes Világséta stafétaként valósul meg. Minden városnak ki van jelölve egy időzóna, amikor sétálhat, és az egyes időzónák összessége adja ki a teljes 24 órás sétát.

Amint a magyar részvételt koordináló Magyar Rákellenes Liga kiemeli, regisztrálók vállalják, hogy egy órát sétálnak az országuknak kijelölt idősávban. Sétálni lehet egyedül vagy barátokkal is. Azt szeretnék, hogy az összefogásnak minél nagyobb híre legyen, ezért azt kérik, hogy minden résztvevő egyénileg regisztráljon a https://www.worldcancerwalk.com/ honlapon (a weboldal angol nyelven érhető el).

Továbbá azt kérik, hogy sétájukról a résztvevők készítsenek fotókat vagy videókat, majd töltsék azt fel az Instagramra a #worldcancerwalk #RákellenesVilágséta #MagyarRákellenesLiga címkékkel. Akinek nincs Instagram fiókja, ossza meg a Facebookon a #worldcancerwalk #RákellenesVilágséta #MagyarRákellenesLiga címkéket használva a képeket. Így a résztvevők szerte a világon összeköttetésben lesznek és láthatják, hogyan folytatódik a séta a világ városain keresztül.

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top