Rákgyógyítás Európában: kitekintés a világra

Tanulságos egyesületi napra hív mindenkit a Gyógyulj Velünk Egyesület: november 29-én nemzetközi kitekintést adnak a közelmúltban külföldi tapasztalatot szerzett elnökségi tagok, az eszmecsere témáitól függetlenül pedig gyógytornára is lesz lehetőség.

Helyszín: Tűzmadár Ház (1097 Budapest, Albert Flórián út 5–7., Szent László Kórház 1. pavilon)

Időpont: 2018. november 29., csütörtök 14.30

A rendezvény ingyenes, nem feltétel az egyesületi tagság, a részvétel semmilyen kötelezettséggel nem jár, mindenkit szeretettel várnak.

1. Hogyan tovább? Eredmények és tanulságok az európai betegszervezeteket összefogó EuropaColon és a Gyógyulj Velünk Egyesület vastagbéldaganatos betegek körében végzett nemzetközi felmérése alapján. A beszámolót Kapitány Zsuzsanna, az egyesület elnökségi tagja tartja.

2. Beszámoló a bécsi New Horizons GIST konferenciáról. A konferencia célja a GIST-es betegek életének és gyógyulási esélyének javítása a nemzetközi tapasztalatok és tudás megosztásával. A beszámolót Kaló Zoltán, a Gyógyulj Velünk Egyesület nemzetközi kapcsolatokért felelős elnökségi tagja tartja, aki kitér a konferencia témáira, az új lehetőségekre, a betegek tapasztalataira, valamint hogy milyen előnye származhat egy hazai betegszervezet tagjainak a nemzetközi konferenciákból.

További információk: (0630) 922-7797, info@gyve.hu

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top