gyógyítás.hu és a honlapot segítő orvosok azon dolgoznak, hogy a betegségekről és a kezelésekről minél teljeskörűbb felvilágosítást adhassunk a lehető legátfogóbb módon, hogy minél inkább szolgálhassuk Olvasóinkat."/>

Rákgyógyítás.hu: bővülő betegségleírások

A Rákgyógyítás.hu és a honlapot segítő orvosok azon dolgoznak, hogy a betegségekről és a kezelésekről minél teljeskörűbb felvilágosítást adhassunk a lehető legátfogóbb módon, hogy minél inkább szolgálhassuk Olvasóinkat.

Több olvasónk felvetette, hogy egynémely betegségekről többet szeretne olvasni honlapunkon, illetve nem talált meg valamennyi daganatos kórt, amely iránt érdeklődött.

A napokban egy Olvasónk azzal kereste meg honlapunkat, hogy szeretné, ha a fültőmirigy rákját felvennénk a betegségleírások közé. Ez immáron megtörtént, a tájékoztatás bárki számára elérhető: A fültőmirigy rosszindulatú daganata

Bár lapunk 2006 november elején indult, mára számos megkeresés és levél érkezett szerkesztőségünkhöz, ezeket orvosaink eddig is, s ezután is igyekeznek a lehető legrövidebb időn belül megválaszolni. A válaszok nemcsak a kérdezők számára elérhetők: a Maradt még kérdése? menüpontra kattintva bárki böngészhet az eddig feltett kérdések között, s azok közül választva az oldal alján természetesen elolvashatja a válaszokat is.

Köszönjük azoknak a betegszervezeteknek és kluboknak a levelét, amelyek megküldték számunkra elérhetőségüket, s azokkal bővíthettük országos térképes adatbázisunkat. Ezután is várjuk a szervezetek jelentkezését.

Ígéretünkhöz híven a továbbiakban is igyekszünk lapunkat az Önök igényei szerint alakítani, bővíteni, folyamatosan alakítani.

                                                             Rákgyógyítás.hu

Top