Szegeden fúvószenekarral indulnak az emlőrák ellen

Szeged belvárososában fúvószenekari kísérettel, rózsaszín sálat viselve vonulnak fel mindazok, akik segítenek az emlőszűrésekre való figyelemfelhívásban.

Az I. Belvárosi Séta az egészséges életért elnevezésű rendezvényre 2018. október 25-én csütörtökön 14:30-tól várják a résztvevőket Szegeden a Széchenyi téren. 15 órától Juhász Tünde kormánymegbízott, prof. dr. Kahán Zsuzsanna, a szegedi Onkoterápiás Klinika vezetője és Baranyai Erika Piros, a Tamás Háza Alapítvány képviselője köszönti az egybegyűlteket, majd 15:20-kor indul a séta.

A Széchenyi tér – Kárász utca – Dugonics tér – Eötvös utca – Apáthy utca – Dóm tér útvonalat érintő sétán fúvószenekar gondoskodik arról, hogy minél többen felfigyeljenek a menetre. A szervezők azt kérik, aki teheti, viseljen rózsaszín sálat.

A Dóm téren 16 órától dr. Ormándi Katalin, a Magyar Radiológusok Társasága Emlődiagnosztikai Szekció elnöke köszönti a jelenlévőket, majd dr. Bosnyákovits Tünde, a megyei kormányhivatal népegészségügyi főosztályvezetője mond záróbeszédet. A rendezvényt a Szeged Táncegyüttes Egyesület táncműsora zárja.

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top