Tatai kirándulásra hív a Gyógyulj Velünk Egyesület

Tatai tó

Tatára szervez aktív mozgással és kulturális programokkal egybekötött kirándulást a Gyógyulj Velünk Egyesület a 10 Ezer Lépés Program keretében.

A Gyógyulj Velünk Egyesület rendszeresen szervez tagjainak és a csatlakozó érdeklődőknek fizikai és szellemi feltöltődést egyaránt kínáló programokat. A közelmúltban Máriaremetén jártak, majd Bakonyszűcsön egy rehabilitációs táborban volt lehetőség részvételre. A következő programot Tatán szervezik.

Találkozó 2021. július 15-én csütörtökön 9 órakor Budapest-Kelenföld pályaudvaron, ahonnan a 6. vágányról Győrbe 9:28-kor induló S10-es személyvonattal utaznak. A csoport Tatán délelőtt vezetett városnézésen vesz részt, aminek során a várat is megnézik. Közös ebéd, majd körbesétálják az Öreg-tavat.

A részvételi szándékot július 12-ig kérik jelezni az info@gyve.hu email címen, telefonon Tas Márta egyesületi titkár a 0630 922-7797 számon tud felvilágosítást adni a részletekről.

A kirándulást a 10 Ezer Lépés Program keretében szervezik. Ide kattintva korábbi híreket és részleteket talál a 10 Ezer Lépés Programról.

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top