A mozgás kortalan! – sportfesztivál szépkorúaknak

A Magyar Szabadidősport Szövetség idén 14. alkalommal rendezi meg a nyugdíjasok nagyszabású sportrendezvényét, a Szépkorúak Sportfesztiválját a budapesti Bikás Parkban.

Egészségünk megőrzése szempontjából minden életkorban kiemelkedő jelentőségű a sportolás. A Szépkorúak Sportfesztiváljának célja, hogy az idősebb korosztályt megszólítva és motiválva minél szélesebb körben megismertesse a mozgás egészségre gyakorolt kedvező hatását, a rendszeres mozgás fontosságát, szeretetét.

Az ingyenes mozgásfesztiválon bárki részt vehet aki magyar nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezik. A program célja nem elsősorban a versenyzés, hanem a különböző mozgásformák kipróbálásának biztosítása, egy lehetőség arra, hogy sok százan megélhessék a mozgás örömét.

A szervezők számos sporttal és mozgásformával, játékos vetélkedőkkel, csoportos mozgásórákkal, egészségügyi szűrésekkel is várják a szépkorúakat. Az egyes mozgásformák kipróbálásával pontok gyűjthetők, a játékos versenyek legjobbjait, a legtöbb mozgást kipróbálókat a nap végén korcsoportok szerint értékelik és jutalmazzák.

A rendezvény helyszíne és időpontja:
Budapest, XI. kerület Bikás Park (Újbuda Sportcentrum)
2023. június 7. (szerda) 10-15 óra között

Helyszíni nevezési lehetőség: 2023.06.07-én 9 órától

A Gyógyulj Velünk Egyesület a betegtársakat és a nyugdíjasokat is ösztönzi a jó hangulatú közösségi programon való részvételre!

A Szépkorúak Sportfesztiváljának részletes programja ide kattintva érhető el.

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top