Egyre többen csatlakoznak a Gyógyulj Velünk Egyesület túráihoz

Egyre többen részesei a Gyógyulj Velünk Egyesület által szervezett túráknak, kirándulásoknak. A legutóbbi, isaszegi programhoz 66 résztvevő csatlakozott. A civil szervezet vallja: egy betegszervezet koránt sem csak a betegségről szól, ezt pedig a gyakorlatban is bizonyítják.

A rendszeres mozgás az egyik legfontosabb dolog, amit egy daganatos betegséggel szembesült beteg az egészsége javulásáért, megőrzéséért megtehet. Ezt az alaptételt nemcsak hirdeti az egykori és mai daganatos betegeket összefogó Gyógyulj Velünk Egyesület, hanem ennek jegyében szervez a betegtájékoztató alkalmakon túl gyógytornát és rendszeres kirándulási, túrázási lehetőséget az érdeklődők számára. Márciusban az 1848-49-es szabadságharcra emlékezve a tavaszi hadjárat győztes színhelyére, Isaszegre látogattak el, a kiránduláson hatvanhatan vettek részt. A következő célpont egy egész napos kirándulás Győrbe, ennek részleteit ide kattintva találja meg. Az egyesület részese a szintén az aktivitást, az egészséges életmódot, a tudatosságot népszerűsítő 10 Ezer Lépés Programnak is, ennek részleteiről itt olvashat bővebben.

Az Isaszegen készült fotókat a Gyógyulj Velünk Egyesület Facebook-albumában, ide kattintva böngészheti át.

A Gyógyulj Velünk Egyesület működését a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatain keresztül a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., illetve a Miniszterelnökség támogatja.

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top