Gyógytorna is segítheti a gyógyulást

A Gyógyulj Velünk Egyesület következő programján egy betegtárs osztja meg gyógytornával kapcsolatos tapasztalatait az érintett sorstársakkal és az érdeklődőkkel.

Mozdulj a gyógyulásodért! – szól a Gyógyulj Velünk Egyesület következő rendezvényének szlogenje. Az egyesületi nap vendége ezúttal Bendik Márta, az egyesület tagja lesz, aki megosztja a tapasztalatait, hogyan és miben segített neki a gyógytorna és a fizikai aktivitás az onkoterápiás kezelések során. Az asszonynak vastagbéldaganat-műtétje után már a kezelések ideje alatt lehetősége nyílt gyógytornász szakember irányításával elkezdeni a rehabilitációs mozgásprogramot, így a gyógytornának is köszönhetően fél év múlva megszabadulhatott a sztómazsáktól. A beszélgetés után lehetőség nyílik arra is, hogy közös torna keretén belül megismerkedjenek a mozgásprogram gyakorlataival. A rendezvényt Kapitány Zsuzsanna gyógytornász koordinálja.

A program helyszíne és időpontja:
Tűzmadár Ház (Dél-Pesti Centrumkórház, Szent László Kórház telephely 1. pavilon, 1097 Budapest, Albert Flórián út 5–7.).
2018. március 29. csütörtök, 14.30 óra

További információ:
Telefon: +3630/922-7797
E-mail: info@gyve.hu

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top