Itt végre megértheti a saját onkológiai leleteit

A daganatos betegeket képviselő Gyógyulj Velünk Egyesület következő betegnapján onkológus-belgyógyász szakorvos segít eligazodni a résztvevőknek az orvosi leletek között. Az interaktív egyesületi napot követően éves közgyűlést tart a betegszervezet.

Dr. Végh Éva belgyógyász-onkológus, a Rákgyógyítás.hu portál orvosi rovatvezetője lesz az előadója a Gyógyulj Velünk Egyesület 2014. február 27-én 14 óra 30 perckor kezdődő egyesületi napjának. A szakorvos a közelmúltban már volt vendége a betegszervezetnek, ám akkora igény mutatkozott az interaktív esetmegbeszélésekre, hogy a Gyógyulj Velünk Egyesület ismét napirendre vette a témát, hogy minél többen megértsék és átlássák mit jelentenek a leletek, amelyekkel a kontrollok során találkoznak, mi olvasható ki azokból a laikusok számára is az aktuális állapotról, a kilátásokról.

Az egyesületi napnak a fővárosi Tűzmadár Ház ad otthont a Szent László Kórház 1-es pavilonjában (1097 Budapest, Albert Flórián – régi Gyáli – út 5-7., a Nagyvárad téri metró megállótól néhány perc séta).

Kapcsolódó cikkek:
A beteg is készüljön fel a vizitre!
Válaszok nélkül távozunk a kórházból
Hányan tudják meg idén, hogy vastagbélrákosok?

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top