A bizonytalanság a legrosszabb (jelige: numb)

Köszönöm szépen korrekt, érthető válaszaikat. Nem tudom, tudják-e, mekkora segítséget nyújtanak Önök. Arctalanul, fizetség nélkül teszik ezt.
A rossz hír is jobb a bizonytalanságnál, és ahogy látom, abból a sok levélből, ezzel mások is így vannak.

A hosszú, álmatlanul eltöltött éjszakák a komputer előtt, reménykedve, hogy valahol választ találok a kérdéseimre, vagy csak ébren rettegve a kusza gondolatoktól, hogy vajon mi lesz anyukámmal, mit várhatunk, az egyik legrosszabb része ennek az egész kálváriának.

A korrekt információ hozzásegít ahhoz, hogy az ember felfogja, megértse, magában letisztázza a helyzetet, és talán képes legyen elfogadni azt. Ezt adják Önök! Hálásan köszönöm!

Köszönjük visszajelzését, mind a pozitív, mind a negatív visszacsatolások fontosak számunkra. Tudjuk, hogy az egyik legnehezebb és legmegterhelőbb érzelmi állapot a bizonytalanság, s számos levélből meggyőződhettünk arról, milyen nagy információhiánnyal kell szembesülniük a betegeknek és családjaiknak, amikor egyik napról a másikra egy ismeretlen, félelmetes élethelyzetbe kerülnek, amelyben ráadásul gyakran az „útelágazások” sincsenek a megfelelő módon és érthetően „kitáblázva.”

A Rákgyógyítás portál azért jött létre, hogy egy hirdetésektől és reklámoktól mentes, orvosilag hiteles információkat tartalmazó felületet biztosítsunk a betegséggel szembesülőknek, illetve azzal együtt élőknek.

Köszönjük, hogy Ön is megerősítette ennek fontosságát és létjogosultságát.

Kapcsolódó cikkek:
Nem tudják a rákbetegek mi vár rájuk
Válaszok nélkül távozunk a kórházból
2 ezer levél a rákról
Rák: ezer válasz, ami a kórházban nem hangzott el
Rákbetegség: nem elég a testet kezelni

Előzmények:
Mellhártya áttét: konkrét kilátások
Tüdődaganat áttéte a mellhártyán: miért nem műtik?

Top