Gyomorrák kezelése (jelige: talán van még esély)

Kérem Önöket, hogy küldjenek egy olyan címet, ahol nagy rutinnal rendelkező orvoscsoport foglalkozik a gyomordagnattal. Ha létezik ilyen, hogyan lehet bekerülni? Baranyából írtam, Komlóról.

Honlapunk lehetőségeit meghaladja, hogy konkrét orvosokat, orvoscsoportokat, kórházakat ajánljunk. Általában a legtöbb onkológiai centrumban egyes orvosok bizonyos daganatok kezelésében az átlagosnál nagyobb tapasztalattal rendlekeznek. Gyakran az a helyzet, hogy egyes orvosok inkább emlőrákot kezelnek, más orvosok inkább a gyomor-bélrendszeri daganatokkal foglalkoznak, míg megint más szakemberek valamely ritkábban előforduló kórképek kezelésében jártasabbak az átlagnál. Általánosságban az mondható, hogy az onkológiai centrumok közel azonos elven kezelik a betegeket, a jelenleg elfogadott onkológiai protokollok alapján.

A portálunk főoldaláról elérhető térkép segítségével kereshet rá az Önhöz legközelebb eső, illetve az Önök környékén található onkológiai centrumokra, ahol az onkológusok segíthetnek Önöknek a betegség megfelelő kezelésének megszervezésében.

Kapcsolódó cikk:
Gyomorrák

Korábbi kérdések és válaszok a témában:
Gyomorrák – műtét nélkül
Infiltrált, műthetetlen gyomor
Gyomorrák alternatív kezelése
Gyomorrák 19 évesen
Táplálkozás gyomor nélkül
Gyomorrák kilátásai
Gyomorrák, szájgomba, tüdőembólia
Kemó és immunrendszer

Top