Köszönet a válaszokért az 5 éves Rákgyógyításnak

Tisztelt Rákgyógyítás.hu!

Köszönetet szeretnék mondani azért, hogy vannak, és nekem is már több kérdésemre válaszoltak. És ezek a válaszok mindenre kiterjedtek, és ezek olyan nyelvezeten fogalmazódtak meg, amelyet mindenki megért. Én a magam részéről nagyon-nagyon sok segítséget kaptam már Önöktől azzal, hogy korrekt módon leírták a véleményüket.

A Rákgyógyítás.hu valamennyi dolgozójának jó egészséget, sok-sok erőt, türelmet kívánok tiszta szívemből, hogy még sokáig tudjanak bennünket segíteni.

Még sok-sok 5 évet kívánok!

Őszintén köszönjük sorait, továbbítottuk munkatársainknak is.

Amint a jubileumi közleményünkben írtuk, kettős érzés munkálkodik bennünk: egyrészt közel sem jó, hogy ennyi kérdésre kellett már válaszolnunk, hiszen ez a betegségek elterjedtségét és az információhiányt jelzi.

Másrészt ugyanakkor mivel a betegségek meglétén sajnos nem tudunk változtatni, abban igyekszünk tenni, amiben tudunk: abban bízunk, hogy az elmúlt években voltak olyan betegek, akik a mi hatásunkra kerültek időben orvoshoz, s sokaknak sikerült segíteni abban, hogy megértsék leleteiket, megkapják a legmegfelelőbb onkológiai terápiát, hozzájussanak a panaszok enyhítését szolgáló tüneti kezelésekhez és ápoláshoz, esetleg rátaláljanak sorstársaikra, akik támaszt nyújthattak a mindennapokban.

Titkon azt is reméljük, hogy cikkeink nyomán akadtak olyanok, akiknek sikerült letenniük a cigarettát vagy rászánniuk magukat a szűrővizsgálatokon való részvételre, s a felkészült betegek talán jobban szót értenek orvosaikkal is.

Mi sem kívánhatunk mást, minthogy minél többen legyenek közöttünk olyanok, akik a daganatos betegségekben mérföldkőnek tekintett 5. születésnapon túl vannak!

Kapcsolódó cikkek:
5 éves a www.rakgyogyitas.hu
Rákbetegség: nem elég a testet kezelni
Válaszok nélkül távozunk a kórházból
A beteg is készüljön fel a vizitre!

Korábbi kérdések és válaszok a témában:
Köszönet az érthető, emberi válaszokért
Köszönet a válaszokért
Rákgyógyítás magazin: köszönöm a segítséget!
Közérthető, humánus válaszok

Top