Köszönet az érthető, emberi válaszokért

Az Önök oldala az eddigi egyetlen, amellyel találkoztam, ahol érthető, emberi, türelmes, felvilágosult, hozzáértő és szakszerű válaszokat adnak a betegek vagy hozzátartozóik kérdéseire. Soha nem láttam még ehhez fogható magatartást magyar fórumokon, és annyira hálás vagyok a türelmükért, segítőkészségükért és tudásuk megosztásáért.

Köszönöm, hogy létrehozták és működtetik a rakgyogyitas.hu weboldalt, biztos vagyok benne, hogy rengeteg szükséget szenvedőnek nyújt támaszt, köztük családomnak is.

Köszönjük sorait, sokat jelent szerkesztőségünk munkatársainak és orvos segítőinknek.

Sajnos a betegségek kimenetelére, lefolyására nincs ráhatásunk, s a nekünk elküldött leleteken sem tudunk javítani: ha a sorokból az következik, kénytelenek vagyunk rossz hírt írni. Semmilyen fórum nem helyettesítheti azonban a bizalmon alapuló személyes orvos-beteg kapcsolatot, ezért mi ezt nem helyettesíteni szándékozunk, hanem abban igyekszünk segíteni, hogy érthetőbbé váljon, ami esetleg a kórház vagy a rendelő falai között nem vált érhetővé, vagy hozzásegítsük a betegeket és a hozzátartozókat, hogy a következő orvosi vizit alkalmával kérdezni tudjanak, s válaszokat kapjanak.

Még egyszer köszönjük, hogy időt szánt levele elküldésére.

Kapcsolódó cikkek:
Csillapítani a fájdalmat, leküzdeni a szorongást
Rákbetegség: nem elég a testet kezelni
Kinek jusson korszerű gyógyszer?
Válaszok nélkül távozunk a kórházból

Korábbi kérdések és válaszok a témában:

Köszönet a válaszokért
Rákgyógyítás magazin: köszönöm a segítséget!

Top