Törlendő kérdés és válasz

Évekkel ezelőtt volt egy kérdésem a vastagbélműtét utáni hatalmas hasfali sérvem kialakulása miatt. Az akkor kapott válaszukat megköszöntem, most is köszönöm, de nem gondoltam, hogy évek elteltével még mindig fent lesznek soraim a neten, és sajnos ebből eredően igen sok problémám adódott, mivel az akkor megadott jeligém alapján sokan ismernek, és aki beüti a keresőbe, azonnal 10-12 linkben jelenik meg a becenevem, ezért ismételt köszönetem mellett tisztelettel kérem Önöket, hogy a régmúlt kérdésemet az internetről levenni szíveskedjenek.

Orvos válaszol rovatunkban jelenleg – 2013. május – több mint 4700 kérdés és orvosi válasz olvasható, hiszen válaszaink nemcsak az adott kérdező számára lehetnek relevánsak, hanem hasonló problémával küzdő más betegek, családtagok számára is. Ebből a megfontolásból – leszámítva azokat az eseteket, amikor a kérdező azt kifejezetten kéri – valamennyi válaszunk nyilvános.

Amennyiben egy-egy kérdésben, levélben beazonosítható tartalom (név, orvosnév, születési idő, szűkebb lakhely, stb.) szerepel, azt minden esetben töröljük, a kérdések és válaszok anonimizálva kerülnek fel a rovatba. A kérdezők által megadott jeligén abban az esetben ugyancsak változtatunk, ha az személynevet tartalmaz. Az Ön által jelzett kérdés egy becenév alatt érkezett, s a rovat működési rendjének megfelelően került megválaszolásra.

A fentiektől függetlenül, kérésének megfelelően a megnevezett kérdést és választ (melynek jeligéjét a mostani leveléből is immár töröltük), a Rákgyógyítás rovatából töröltük.

Folyamatos információk és tapasztalatcsere lehetősége a Rákgyógyítás Facebook közösségi oldalán.

Kapcsolódó cikkek:
Válaszok nélkül távozunk a kórházból
Nem tudják a rákbetegek mi vár rájuk

Top