Kiadvány a mellékhatásokról: ha még nincs meg, most pótolhatja!

A Gyógyulj Velünk Egyesület október 27-i betegnapján az onkológiai mellékhatások kerülnek fókuszba: kiadványbemutató és kötetlen tapasztalatcsere lehetősége mindenkinek, akit önmaga vagy hozzátartozója révén érint bármely típusú daganatos betegség, illetve onkológiai kezelés.

B. Papp László

B. Papp László

Mellékhatások: elkerülni vagy átvészelni a tüneteket. Ez a címe a Gyógyulj Velünk Egyesület által kiadott legújabb ingyenes betegtájékoztatónak, amely betegségtípustól függetlenül veszi górcső alá azokat a mellékhatásokat, amelyekkel a leggyakrabban szembesülnek a daganatos betegek. A 2016. október 27-i egyesületi napon is beszerezhető lesz a kiadvány, amelynek egyik szerkesztője, B. Papp László egészségügyi szakújságíró, a Rákgyógyítás.hu portál és Rákgyógyítás Magazin főszerkesztője lesz a betegtalálkozó vendége. (A kiadványról bővebben korábbi cikkünkben olvashat.)

A találkozóra egyesületi tagságtól függetlenül mindenkit nyitottan vár a daganatos betegek által alapított Gyógyulj Velünk Egyesület. A civil szervezet az ismeretterjesztő program után közgyűlést is tart, amelyen vezetőségi tisztújítást is tartanak, illetve a betegszervezet érdekképviseleti és országos sajtókommunikációs tevékenysége kerül fókuszba.

Helyszín: Tűzmadár Ház, 1097 Budapest, Albert Flórián út 5-7. (Szent László Kórház 1-es pavilon)
Időpont: 2016. október 27. csütörtök 14.30
További információk: (0630) 922-7797, gyvegyesulet@gmail.com

Top