Megérkezett a 7000. Facebook követőnk

7000 követő kíséri figyelemmel a Facebook oldalon a Rákgyógyítás.hu portál híreit és posztjait. A Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért Alapítvány által működtetett portál továbbra is elkötelezett a hiteles és független betegtájékoztatás mellett.

A 2006-ban elindított oldalunk független betegtájékoztatást folytat, az elmúlt 9 évben nem közöltünk egyetlen reklámot és hirdetést sem virtuális hasábjainkon és a 2008-tól negyedévente kiadott országos Rákgyógyítás Magazinban sem. Megtiszteltetés számunkra, hogy híreinket, cikkeinket, frissítéseinket a Facebook csatornánkon is immár több mint 7 ezer ember követi.

A Rákgyógyítás.hu portálon a legutóbbi hónapban – 2015. májusban – 87 ezer látogatás során kerestek információkat Olvasóink a daganatos betegségekről, a leletek értelmezéséről, sebészi, onkológiai és sugárkezelésekről, fájdalomcsillapításról, a mellékhatások csökkentéséről, programokról. Ehhez a számhoz adódnak azok az Olvasónk, akik az egyes daganatterápiás lehetőségekről részletesebben szeretnének tájékozódni, számukra tartja fent alapítványunk a szintén folyamatosan frissülő Daganatoserek.hu oldalt, valamint a jelenleg statikus tartalommal elérhető Rájsejtstop.hu oldalt.

Cimkék

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top