Megérkezett a 6000. Facebook követőnk

6000 követő kíséri figyelemmel a Facebook oldalon a Rákgyógyítás.hu portál híreit és posztjait. A Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért Alapítvány által működtetett portál továbbra is elkötelezett a hiteles és független betegtájékoztatás mellett.

Minden hónapban több mint 50 ezren tájékozódnak a Rákgyógyítás.hu portálunkon betegségükkel, leleteikkel, az onkológiai kezelésekkel, a mellékhatások csökkentésének lehetőségeivel kapcsolatban. Számos betegségleírás mellett sok száz cikkünk igyekszik segíteni a betegeknek és családtagoknak eligazodni az egészségügy útvesztőiben. Ezt szolgálja orvos válaszol rovatunk is, ahol több mint 6 ezer kérdés és szakorvosi válasz érhető el szerkesztett formában, a kérdésekhez kapcsolva az adott problémakörrel összefüggő cikkeket is, hogy minél teljesebb legyen a tájékoztatás. Egy internetes oldal nem helyettesítheti az orvos-beteg kapcsolatot, nem fogalmazhatunk meg konkrét terápiás javaslatot sem, viszont ahhoz hozzá tudunk járulni, hogy a betegek és hozzátartozóik jobban értsék mi és miért történik velük, tudjanak a kórházakban kérdezni és visszakérdezni, s ismerjék azokat a lehetőségeket, amelyek rendelkezésükre állnak az állapot javulása érdekében.

A 2006-ban elindított oldalunk független betegtájékoztatást folytat, az elmúlt 8 évben nem közöltünk egyetlen reklámot és hirdetést sem hasábjainkon. Megtiszteltetés számunkra, hogy híreinket, cikkeinket, frissítéseinket a Facebook csatornánkon is immár több mint 6 ezer ember követi.

Kapcsolódó cikkek:
A beteg is készüljön fel a vizitre!
Válaszok nélkül távozunk a kórházból
5 éves a www.rakgyogyitas.hu

Cimkék

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top