Megújult daganatterápiás ismeretterjesztő oldalunk

Megújult a laikusoknak szóló internetes portál, a daganatos érfejlődést gátló célzott kezeléseket érthetőbbé tévő, emellett híreket és programokat is közlő www.daganatoserek.hu oldal.

Daganatoserek_logo_OKMegújult dizájnnal és új funkciókkal bővült, s immár okostelefonokról, táblagépekről is gond nélkül elérhetővé vált a Rákgyógyítás.hu tudományos-ismeretterjesztő portál aloldala, a www.daganatoserek.hu daganatterápiás oldal.

A Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért Alapítvány által üzemeltetett régi-új honlap azok számára nyújt részletesebb információkat, akik mélyebben meg akarják érteni milyen betegségtípusokban és milyen módon alkalmazhatók a daganatok számára táplálékot és oxigént szállító kóros ereknek az elsorvasztását célzó onkológiai terápiák.

A honlap nem egy konkrét gyógyszerről szól, hiszen a daganatokat tápláló erek elsorvasztása, működésének gátlása több onkológiai terápiában is támadáspontot jelent, azaz több olyan hatóanyag létezik, amely ezen az útvonalon is igyekszik visszaszorítani a betegséget, illetve gátolni az előrehaladását. A honlap közérthető módon taglalja a módszer lehetséges előnyeit, valamint sorra veszi a hátrányokat, a kezelések korlátait is.

A statikus információk mellett dinamikus tartalom is szolgálja az olvasókat: a honlap közöl híreket, érdekességeket, kitekintést nyújt a daganatos betegeket érintő más témákban is, foglalkozik a daganatos betegségek megelőzésével, tartalmaz életmódra vonatkozó cikkeket is, illetve közli civil szervezetek programjait.

Nézzen szét az oldalon: www.daganatoserek.hu

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top