Nemcsak betegeket várnak Szolnokra egészségfórumra

Egészségfórumot szerveznek Szolnokon, ahol számos kérdés napirendre kerül a rákbetegségekről, lesz lehetőség kérdések átbeszélésére és tapasztalatcserére is.

Egyszerre szolgálja az ismeretterjesztést és a támaszadást is a „Rák Ellen Együtt Egymásért” Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesület rendezvénye. 2017. október 4-én kora délután a szolnoki megyeháza dísztermébe (Szolnok, Kossuth L. út 2.) várnak minden érdeklődőt, ahol 13 és 16 óra között szakmai előadások hangzanak el, lesz lehetőség kérdések kötetlen megbeszélésére, érintett betegek és családtagok tapasztalatcseréjére.

Furcsa Józsefné egyesületi elnök a Rákgyógyítás.hu portálnak elmondta: a szakmai programot követően a Szolnokon már hagyományosnak számító hídséta indul a megyeházáról (fotónkon a 2015-ös rendezvény), hogy minél többek figyelmét felhívják egyrészt a szűrővizsgálatokon való részvétel fontosságára, másrészt a rákbetegséggel élők előtt álló nehézségekre, kihívásokra.

A rendezvényről bővebb információ a 0656 413-066 telefonszámon kérhető, a szolnoki egyesület hírei a civil szervezet Facebook csatornáján is követhetők.

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top